Διάβασε, ψήφισε και γράψε το δικό σου μήνυμα!

Ένας μύθος στο Αιγαίο!

Το νησί της Ικαρίας, που φημίζεται για μακροζωία και τη χαλαρή διάθεση των κατοίκων του, είναι ένας μοναδικός, εναλλακτικός προορισμός στο Αιγαίο καθώς διαθέτει υπέροχες, καταγάλανες παραλίες, μεγάλη ιστορία και υπέροχη κουζίνα στην οποία πρωταγωνιστεί το καριώτικο κρασί!

Αιτωλία γη… έχει τόσα να μας πει!

Ο Δήμος Ναυπακτίας είναι ένας τόπος προικισμένος από τη φύση, που ξεχωρίζει για τη μεγάλη ιστορία του, τις πολλές φυσικές ομορφιές του και τη φιλοξενία των κατοίκων του . Η λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου  με τις γραφικές πελάδες, το αγέρωχο κάστρο της Ναυπάκτου και ο Εύηνος ποταμός  με τα ορμητικά νερά του είναι ορισμένα μόνο από διαφορετικά στοιχεία που θα σας μαγέψουν!

Διώξε τα σύννεφα! Σβήσε το τσιγάρο!

Ο Δήμος Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης με μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος ενώ παράλληλα, και ειδικά για νέους και εφήβους, διοργανώνει συγκεκριμένες δράσεις για να μην ξεκινήσουν το κάπνισμα!

Πάρτε μια γεύση από τον τόπο μας!

Το Επιμελητήριο Κιλκίς διοργανώνει μια γευστική γιορτή γαστρονομίας και προσκαλεί επισκέπτες από όλη την Ελλάδα να έρθουν και να γνωρίσουν τοπικά προϊόντα, να δοκιμάσουν νέες και παραδοσιακές γεύσεις και να διασκεδάσουν με πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Εξεταζόμαστε, Μαθαίνουμε, Προλαμβάνουμε

Το  συγκεκριμένο έργο στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, ενώ ταυτόχρονα παρέχει σε όσους το επιθυμούν δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις, ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Πάμε… διακοπές!

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ  Τουρισμού Θεσσαλονίκης στο λιμάνι της πόλης με σκοπό να στηρίξει τις τουριστικές και εμπορικές επιχειρήσεις, αλλά ταυτόχρονα να παρέχει στο κοινό πολλές και διαφορετικές επιλογές για τις διακοπές τους.

Εκπαίδευση με στόχο!

Το Μεσογειακό Εκπαιδευτικό Κέντρο, σε οχτώ πόλεις σε όλη την Ελλάδα, εκπαιδεύει νέους, ανέργους και ευπαθείς κοινωνικά ομάδες να αποκτήσουν ή να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να βρουν τη θέση που τους αξίζει στην αγορά εργασίας.

…και πέρασες!

Τα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Δημήτρια με τρία παραρτήματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης κάνουν τα δύσκολα…εύκολα και παρέχουν στους μαθητές τους όλα τα απαραίτητα εφόδια για να περάσουν στη σχολή που επιθυμούν όποια κατεύθυνση και αν επιλέξουν.

Τι είναι το διαφημιστικό μήνυμα; 

Ένα καλό διαφημιστικό μήνυμα, ξεκινάει από το κείμενο, όσο απλό ή σύνθετο και να είναι το μήνυμα. Είναι μια εξαιρετική επένδυση με μεγάλο αποτέλεσμα και κέρδος σε πωλήσεις μιας υπηρεσίας, ενός προϊόντος ή μιας εταιρείας, καθώς συμπληρώνει την ταυτότητα της. Σαφήνεια, καθαρότητα του μηνύματος, ειλικρίνεια, συνέπεια, ταύτιση, συναισθηματική φόρτιση, είναι μερικές από τις λέξεις που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα διαφημιστικό μήνυμα και όλα αυτά, με τη χρήση λέξεων στο διαφημιστικό κείμενο που πραγματικά μπορούν να έχουν αποτέλεσμα.

 

 

 

Πέταξε σαν πεταλούδα

Πάρε μέρος στην ψηφοφορία

Γράψε το δικό σου μήνυμα για μία από τις καμπάνιες

15 + 1 =

Γίνε διαφημιστής! Τα καλύτερα διαφημιστικά μηνύματα θα δημοσιευτούν και θα τεθούν σε ψηφοφορία!!!!