Το αστείο του Υπεύθυνού μας.

Το αστείο του  Υπεύθυνού μας

Ήταν τρεις άνδρες: ένας υπεύθυνος έργου,  ένας προγραμματιστής, και ένας τεχνικός υπολογιστών διεξάγουν ένα έργο. Περίπου στη μέση της εβδομάδας, κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού τους διαλείμματος αποφασίζουν να περπατήσουν πάνω και κάτω την παραλία. Στα μισά της διαδρομής, σκοντάφτουν σε μια λάμπα. Καθώς τρίβουν την λάμπα ένα τζίνι εμφανίζεται και λέει «Κανονικά θα είχατε από εμένα τρεις ευχές, επειδή όμως είστε τρεις, θα δώσω μία ευχή στον καθένα.»

Ο τεχνικός υπολογιστών μίλησε πρώτος. «Θα ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μένοντας σε ένα τεράστιο σπίτι στον Άγιο Μαυρίκιο χωρίς μνήμες.» Τότε το τζίνι πραγματοποίησε την ευχή του και τον έστειλε στον Άγιο Μαυρίκιο.

Ο προγραμματιστής μίλησε έπειτα και είπε «Θα ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μένοντας σε ένα τεράστιο σκάφος, πραγματοποιώντας κρουαζιέρες στη μεσόγειο, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχώ για τα χρήματα.». Το τζίνι πραγματοποίησε την ευχή του και τον έστειλε στη μεσόγειο.

Τέλος ήταν η σειρά του Υπεύθυνου έργου να μιλήσει. Τον ρωτάει λοιπόν το τζίνι «Ποια είναι λοιπόν η δική σου επιθυμία;» Και τότε ο υπεύθυνος έργου απάντησε «Τους θέλω και τους δύο πίσω με το τέλος του διαλείμματος».

Close